De eerste keer dat ik in aanraking kwam met heliumballonnen

Toen ik een jaar of 15 was, zat ik nog heel erg in mijn experimenterende fase. Ik ging dan ook samen met mijn klas naar Duitsland en kwam hier een winkel tegen waar ze heliumballonnen verkochten. Ik besloot er dan ook een te kopen. Niet omdat ik mooi vond om te zien hoe de ballon de lucht in zou vliegen. Ik had namelijk van een van mijn vrienden gehoord dat je een hele hoge stem zou krijgen wanneer je de helium van de heliumballonnen zou inademen. Dit deed ik dan ook en het resultaat was hilarisch. Mijn stem werd inderdaad super hoog en mijn klasgenoten konden hier erg om lachen. Ook zijn besloten toen om een aantal Helium ballonnen te kopen. We hebben die dag dan ook enorm gelachen om elkaars hoge stem. Al met al was het dus een super leuk uitje geworden.

De tweede keer in aanraking met heliumballonnen

Toen ik de tweede keer te maken kreeg met heliumballonnen was de setting heel anders. Een van mijn beste vrienden ging namelijk trouwen en hij had aan mij gevraagd of ik de locatie kon Helium ballonnen Eindhoveninrichten met heliumballonnen. Het was mijn beste vriend, dus dit vond ik geen probleem. Ik ben toen online gaan zoeken naar de mogelijkheden met heliumballonnen en kwam al gauw uit bij een ballonpilaar. Toen ik dit op een foto zag, vond ik het er ook prachtig uitzien. Echter kwam ik er ook achter dat het super veel werk was om zelf een ballonpilaar in elkaar te zetten. Omdat mijn beste vriend mij had gevraagd om het zo mooi als mogelijk te maken, besloot ik dan ook om een ballonpilaar te proberen te maken. Ik heb de benodigde materialen besteld, waaronder een aantal heliumtanks. Na uren bezig geweest te zijn wist ik uiteindelijk een ballonpilaar te maken. Echter vond mijn kameraad het mooier als we er een stuk of vier zouden maken. Ik heb dan ook mijn gedachtes uitgezet en ben bezig gegaan met de heliumballonnen.

Het resultaat

Na een dag of twee had ik het voor elkaar gekregen om alle heliumballonnen te maken. Daarnaast had ik inplaats 1 ballonpilaar 4 ballonpilaren. Het zag er dan ook echt prachtig uit. Toen het af was heb ik mijn vriend laten langskomen en hij vond het echt prachtig, hier deed ik het natuurlijk ook voor. Naast dat mijn vriend het zelf erg mooi vond, kreeg ik ook erg veel complimenten van zijn toekomstige vrouw.