Kapper Vlaardingen voor een knipbeurt

Kapper VlaardingenEven naar de kapper, zo eens in de zes weken is het de hoogste tijd een bezoek aan de kapsalon te brengen. Haar groeit snel en doorgaans is het model er wel uit na een week of zes. Was het vroeger echt een verplicht nummertje, tegenwoordig beschouwen zowel mannen als vrouwen het bezoek aan de kapsalon als een verwenmomentje waarin ze even afstand kunnen nemen van de waan van alledag.

Kapsalons hebben te maken met een moordende concurrentie

Naar de kapper gaan is ook gewoon plezierig. Om de simpele reden dat de concurrentie moordend is, bieden de kappers en kapsters de best mogelijke service. Je bent nog niet binnen of je hebt al een kop koffie, de leestafel is altijd vol met de leukste en actuele bladen en uit de speakers klinkt je favoriete muziek. De haarspecialisten doen hun werk met een brede glimlach en vergeet na afloop van de behandeling niet de stempel op je stempelkaart te laten zetten. Heb je de kaart vol, dan krijg je een gratis knipbeurt of een product naar keuze.

Geen reden om je haar niet te laten kleuren

Veelzijdig. Aldus kun je de moderne kapper beslist noemen. Behalve knippen en snijden, moeten veel meer ‘kunstjes’ beheerst worden. Highlights en extensions zetten bijvoorbeeld, watergolven aanbrengen en vooral kleuren. Want zeker de moderne vrouw heeft kleur in het haar en dan het liefst verschillende kleuren. Want het kan allemaal anno 2019. Liet je vroeger je haar alleen verven als de eerste grijze haartjes zichtbaar werden, tegenwoordig is er geen enkele reden je haar niet te laten verven. Bij de allround kapper kan tegenwoordig iedereen terecht. De strikte scheiding tussen de mannen en de vrouwen specialist is er al lang niet meer zoals je als vader en moeder ook gewoon je zoon of dochter meeneemt.

Kinderen net lang genoeg afgeleid in de speciale stoel

Over kinderen gesproken, wat niet veranderd is, is de opvallende en kleinere stoel voor de kinderen. Vaak iets dat lijkt op een auto op ruimtevaart toestel en voorzien van een stuur. Vaak biedt het net voldoende afleiding voor een knipbeurt, kinderen kunnen tegenwoordig al helemaal niet meer stil zitten. En ondertussen maken ook kappers gebruik van digitale hulpmiddelen. Nieuw kapsel? In de salon maken ze een foto van je hoofd en zet jij er met behulp van een tablet allerlei kapsels op. Zo weet je meteen of een bepaald kapsel je wel of niet staat. Bij Haarmode Louise-Haarverzorging kun je terecht voor allerlei kapsels.