Occasions Veldhoven

Welke van de twee kies je nou? Ga je voor een occasion bij een autobedrijf of koop je er een particulier. Bij een autobedrijf kun je er vaak uitgaan dat je er garantie bij krijgt. Bij particulier niet. Particulier een occasion kopen is namelijk eenmaal gekocht en je hebt er problemen mee dan heb je gewoon pech. Dan is natuurlijk wel fijner als dit gebeurd wanneer je een auto occasion koopt bij een autobedrijf. Echter betaal je hier ook wel weer voor vaak bij een autobedrijf. Occasions bij een autobedrijf zijn over het algemeen duurder. Dus wanneer je een helemaal goede occasion zou halen bij een particulier iemand is dit veel voordeliger. De vraag is vooral hoe risicoavers ben je? Hou je niet van risico lopen en ben je bereid hier ook wat meer voor te betalen, dan kan je beter een occasions halen bij een autobedrijf. Ook kun je er vaak vanuit gaan dat een autobedrijf een onderhoudsbeurt heeft gegeven aan de auto, voordat deze verkocht wordt. Bij een particulier weet je niet of deze een onderhoudsbeurt heeft gegeven/ of deze de auto goed heeft onderhouden en gecheckt heeft.

Bereid meer te betalen

Als je bereid bent meer te betalen dan kun je het beste kiezen voor het halen van een occasion bij een autobedrijf. Deze geven je tenminste garantie, dus wanneer er problemen optreden binnen de garantie kan je deze makkelijk en kosteloos laten maken bij het autobedrijf, waarbij de occasion gekocht is. Echter wil je meer risico lopen maar voor een goedkopere prijs, dan moet je occasions niet bij een autobedrijf halen. Wat meestal ook makkelijker is om occasions bij een autobedrijf te halen in plaats van bij een particulier iemand, is dat autobedrijven meer occasions hebben staan. Hierdoor kun je gemakkelijk wanneer je geen interesse meer hebt in de ene auto, makkelijk naar de andere auto overgaan. In plaats van dat je bij een particulier iemand, weer helemaal ergens anders naartoe moet reizen wanneer een auto niet bevalt. Dan is het vele malen makkelijker om een occasion uit te zoeken. Het vinden van een goede occasion die bij je past en aan de eisen voldoet gaat eenmaal sneller wanneer je deze uitzoekt bij autobedrijven.

Alleen moet de zekerheid van de betrouwbaarheid van een autobedrijf natuurlijk er wel zijn. Want als dit niet is kun je natuurlijk voor minder beter weer een auto particulier halen. Dat is dus de keuze die je hebt tussen occasions particulier halen en bij een autobedrijf.

Occasions Veldhoven