Touringcar voor diverse gelegenheden

Wanneer je op zoek bent naar een Touringcar kun je bij diverse vervoersbedrijven terecht. Zo'n touringcar kun je inzetten voor allerlei gelegenheden van bedrijfsuitjes, groepsreizen tot VIP-arrangementen. De bestuurders en personeelsleden van zo'n vervoersbedrijf hebben jarenlange ervaring in de branche. En kunnen jou helpen met een juiste touringcar om jouw reis tot een compleet verzorgde trip te maken met alles erop en eraan.

VIP-arrangementen

Je kunt zo'n touringcar huren in het kader van een VIP-arrangement. Je kunt de touringcar vooraf laten bestickeren. Speciale VIP touring cars zijn hiervoor af te huren. Je kunt in een VIP touringcar van alles en nog wat organiseren, je kunt er zelfs een presentatie houden voor je personeel. Microfoon is aanwezig, groot LCD-scherm voor afspelen videobeelden, luxe zithoek, en zelfs een cateringdienst die je personeel/zakenpartners van hapjes kan voorzien. Je kunt bijvoorbeeld een presentatie houden over een bepaald product waarna je als teambuildingsuitje de leverancier van dat product bezoekt. Een complete dag met alles er op en er aan, de VIP-reis zal bovendien veel indruk op je werknemers/zakenpartners maken. Goed voor je reputatie als bedrijf.

Andere doeleinden

Voor diverse andere doeleinden kan een touringcar ingezet worden bijvoorbeeld de aanvoer van artiesten of personeel op evenementen of festivals. Maar natuurlijk ook bij pendeldiensten vanaf parkeerplaatsen of als busdienst als het treinverkeer gestaakt is. En wat dacht je van een mooie groepsreis naar een vakantieland. Met een touringcar met ervaren chauffeur door bijvoorbeeld Ierland of Engeland reizen is ideaal want je kunt bij elke sighseeiing even uitstappen voor een foto. En je hoeft zelf niet op zoek naar alle toeristische punten. Touringcarverhuur is dus vaak ook mogelijk voor landen buiten Europa (wanneer je zelf in Nederland woont, maar de bus nodig hebt voor internationale gelegenheden). Zowel bedrijven als particulieren kunnen er gebruik van maken. Een touringcar is dus multifunctioneel! Informeer bij het desbetreffende vervoersbedrijf voor alle overige informatie en het kostenplaatje.