WAAROM UW AUTO POLIJSTEN?

 

Een auto kan er ouder uit komen te zijn door krasjes of doffe plekken. Dit kan worden opgelost door de auto te laten polijsten. Door dit te doen worden de kleine krasjes en oneffenheden weer weggewerkt en ziet daardoor de auto er weer als nieuw uit. Auto polijsten Den Haag kunt u zelf doen of door een vakman laten doen.

HOE WERKT POLIJSTEN?

Bij het polijsten van een auto wordt er een klein laagje van de lak afgehaald. Door dit buitenste laagje van de lak er als het ware af te schuren komt er een nieuwe laklaag vrij. Deze nieuwe laklaag oogt dan ook fris nieuw en heerlijk egaal. Hierdoor verdwijnen de krasjes en doffe plekken als sneeuw voor de zon en ziet de auto er weer als nieuw uit. Dit maakt de auto dan ook meer waardevast.

WAAROM LATEN DOEN?

Een auto polijsten is vakmanschap. Ten eerste haal je een dun laagje lak weg. In de meeste is dit mogelijk, bij een gebruikte auto is dit alleen wat lastiger in te schatten. Een goede vakman weet dit en kan daarom goed inschatten of het polijsten die nieuwe look gaat opleveren. Daarnaast heb je om te gaan polijsten bepaalt gereedschap en poetsspullen nodig. Afhankelijk van welke spullen je hiervoor al hebt en wilt gebruiken kunnen de kosten flink oplopen. Een goede poetsmachine is 100 a 200 euro. Daar komen nog meerdere polijstschijven bij evenals meerdere poetsmiddelen. Al met zit je rond de 40 variabele kosten, bovenop die aanschaf van die poetsmachine. Plus heb je de ruimte om dit binnen te doen? 

Waar kan ik dit laten doen?

Bij clean to perfection hebben ze deze vakmannen in huis die daarnaast ook over het juiste gereedschap beschikken en middelen beschikken. Door dit vakkunding te laten doen laten zij uw auto weer stralen alsof het nieuw is. U kunt contact met ze opnemen via de site.