Wat kan je allemaal kopen bij een tabakwinkel

Iedereen heeft weleens van een tabakwinkel Rotterdam gehoord. Vooral vroeger was een tabakswinkel populair onder de rokers, maar behalve tabakswaren kan je ook andere zaken bij een tabakwinkel kopen. In de meeste tabakswinkels vind je ook kaarten die je kan kopen en soms zelfs versturen of je kan er postzegels aanschaffen. Andere zaken die je er vaak terugvindt zijn agenda’s, organisers, tijdschriften, puzzelboekjes waaronder bijvoorbeeld Sudoku of Zweedse puzzels, soms kan je er boeken kopen, pennen, potloden, schriften, notitieblokken en collegeblokken. Oftewel allemaal handige zaken die je in het alledaagse leven vaak nodig hebt of als je een schoolgaand kind hebt of een student bent.

Tabakswaren bij een tabakwinkel kopen

Een tabakwinkel heeft een ruim assortiment van verschillende tabakswaren. Hierbij kan je denken aan sigaretten van vele verschillende merken, filters, shag, sigaren en verschillende aanstekers. Daarnaast vind je er ook alles terug wat te maken heeft met een elektronische sigaret. Je kan er de e sigaret aanschaffen, de verschillende smaakjes en vloeistoffen en andere benodigdheden voor je elektronische sigaret. Tevens kan je bij een tabakswinkel vaak de basis materialen voor een shisha terugvinden. Veel mensen vinden het tegenwoordig ontspannend om een waterpijp te roken en je kan meestal steentjes aanschaffen en verschillende smaakjes. Oftewel alles wat je nodig hebt om te genieten van een sigaret of een sigaar of andere rookwaar vind je terug bij dit soort winkels.

Andere diensten en producten

In sommige tabakswinkels is ook een PostNl punt gevestigd of kan je terecht voor een van de vele andere vervoersbedrijven zoals DHL om je brieven of pakketjes te laten versturen of ophalen. Ook kan je er in sommige gevallen je OV chipkaart opladen. Andere producten die je er terugvindt zijn boeken, tijdschriften, kaarten, postzegels, krasloten en cadeaukaarten. Het handige is dat je een tabakwinkel altijd in de buurt hebt en er terecht kan voor de meeste zaken die je in het alledaagse leven ineens nodig kan hebben.